Open Dag U-Clinic Bussum

Open Dag U-Clinic Bussum

Open dag U-Clinic Bussum

Vijf jaar geleden zijn wij begonnen als Medikliniek aan de Amersfoortsestraatweg in Bussum. Met ons groeiende patiƫntenbestand werd het tijd voor een nieuwe locatie. Onze nieuwe locatie aan de Olmenlaan in Bussum heeft meer ruimte en is ook nog centraler gelegen.

Zaterdag 4 februari 2017 open dag

Nu we helemaal verhuisd zijn, willen we u graag uitnodigen op onze open dag op zaterdag 4 februari. U bent welkom vanaf 11.00 uur op onze nieuwe locatie: Olmenlaan 159 in Bussum.

Vraag het de specialisten!

Vraagt u zich af wat onze spataderen- en aambeibehandelingen inhouden? Vaatchirurgen dr. Arjan Hoksbergen en dr. Hans Coveliers voeren duplex-onderzoeken uit, waarbij uw aderen zichtbaar worden en de stroomrichting van het bloed te zien is. Zo is te zien of er eventuele lekkages zijn die spataderen veroorzaken, of er vaten dicht zitten met stolsels. Er is waarschijnlijk ook een proctoloog aanwezig die u tijdens de open dag alles kan vertellen over aambeien en de behandeling daarvan. U kunt tijdens deze open dag ook direct een afspraak maken voor een behandeling.

Welkom!

U bent van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur. U kunt gewoon langskomen, u hoeft zich niet aan te melden. Natuurlijk staat er koffie of thee met iets lekkers klaar. Na afloop kunt u onze informatieve brochure meenemen om thuis nog eens door te nemen. Tot dan!

U-Clinic Bussum

Olmenlaan 159
1404 DE Bussum
T 035 – 69 17 208
E bussum@u-clinic.nl