Schilderen met airbrush, iedereen kan het leren

Schilderen met airbrush, iedereen kan het leren

Open dagĀ atelier van Anne Rozenberg

Van 10 tot 5 uur gelegenheid om zijn schilderijen te bekijken en kennis te maken met airbrush. Er zullen demonstraties gegeven worden.

Anne begon lang geleden te schilderen met olieverf, maakte de overgang naar acrylverf en sinds 2011 schildert hij met een airbrushpistool. Op verschillende kunstmarkten krijgt hij steeds vragen naar zijn techniek. Airbrush is vooral bekend van custom paint op bijv. auto’s en motoren. Maar dat je er ook realistische schilderijen mee kunt maken is voor veel mensen een verrassing.

Een jaar geleden is Anne onder de naam Decoroza Airbrush gestart met het geven van airbrush cursussen, ook maakt hij werk in opdracht.

De cursussen worden ‘s middags en ‘s avonds gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen, in de leeftijd vanaf ongeveer 10 jaar tot …

Je leert eerst de basisvaardigheden en daarna maak je een zelf gekozen werkstuk. Hoe gek het ook klinkt, je hoeft niet te kunnen tekenen om te kunnen airbrushen.

Tijdens de airbrush-lessen komen ook verschillende tekentechnieken aan bod: hoe maak je iets bol of juist hol, kleuren mengen en niet te vergeten het perspectief.

Met airbrush kan bijzonder realistisch gewerkt worden. Als je de techniek beheerst zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij aan schminken, modelbouw, cupcakes/taarten decoreren, custom paint enz.

Het is mogelijk om een proefles te nemen. Deze proefles is gratis als je besluit daarna een cursus van 8 lessen te volgen.

Meer informatie

www.decoroza.nl