Techniek Proeverij! en BITT

Welke draadjes moeten verbonden worden door de elektromonteur? Je gaat aan de slag met een bord, verschillende kleuren draadjes en gaat proberen om jouw lamp aan te sluiten. Lukt het jou om het licht te laten branden?

Ga lassen met de lassimulator of ga samen met een metaalbewerker aan de slag in de lasbox. Onder begeleiding leer jij de vaardigheden van het lassen en ga je materialen verbinden. Lukt het jou om iets moois samen te smelten? (Let op deze activiteit 12+)

Dit en vele ander leuke activiteiten zoals het in elkaar zetten van je eigen pen, rondleidingen en een ontdekkingstocht bij Belevingscentrum Wetenschap en Technologie, BITT.

De activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, met uitzondering van lassen! Alle activiteiten zijn onder begeleiding van praktijkopleiders en/of bedrijven. Twijfel niet, maar maak het met techniek!

Bezoek ook BITT

BITT Belevingscentrum Wetenschap en Technologie zit in hetzelfde gebouw als De Techniek Academie. Volg daar een rondleiding en neem deel aan hun doe-activiteiten. Beide organisaties zijn vandaag te bezoeken.