Trouwen

Trouwlocatie_open_avond_Enkhuizen_8-9-2016Open avond trouwen in ZZM

Het Zuiderzeemuseum biedt alles voor een complete huwelijksdag en andere feestelijke gelegenheden. Kom en ontdek samen geheel vrijblijvend alle mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag. Maak ook kans op een gratis huwelijksceremonie, gratis trouwkaarten (exclusief gedrukt in de drukkerij in het buitenmuseum) én een gratis welkomstdrankje voor jullie gasten (t.w.v. € 800,00)!

We ontvangen jullie graag in restaurant Het Peperhuis met een goodiebag. Hier kun je ook verschillende ideeën opdoen voor de feestavond. Start vervolgens met de verrassingstocht door het buitenmuseum met onder andere een bezoek aan onze prachtige kapel en de verschillende horecagelegenheden. In de bakkerswinkel is een stukje bruidstaart te proeven en in het Amsterdamse Huis diverse hapjes en gerechten met bijpassende wijnen en champagne. Op verschillende locaties wordt inspiratie aangeboden door diverse experts in trouwkostuums, ballondecoraties, fotografie, bloemen, make-up en veel meer.

Voor de Open avond trouwen geldt gratis entree. Aanmelden kan via sales@zuiderzeemuseum.nl of telefonisch via 0228-351135. Na aanmelding ligt er een leuke verrassing voor jullie klaar.

Parkeren kun je bij de compagniehaven.

Meer informatie

ZZM